ZAKAJ SE SPLAČA POSTATI NAŠ ČLAN?

Najbrž se sprašujete, zakaj se vam kot ljubitelju športnih napovedi splača pridružiti prav nam. Odgovor je preprost, saj je spletni portal Dnevne-Napovedi verjetno edini v regiji, ki obstaja že več kot 2 leti in ves ta čas aktivno pripravlja dnevne analize dogodkov.

Prav to pa je bil tudi razlog našega začetka. Ker se zavedamo da v naši regiji obstaja veliko število športnih navdušencev, ki si prosti čas radi popestrijo z športnimi napovedmi, ob tem pa nimajo časa da bi lahko vsak dogodek dobro preverili in analizirali to namesto vas storimo mi. Naša ekipa namreč vsak dan preveri dnevni izbor dogodkov, jih analizira, preveri in nato izbere dogodke in napovedi, ki glede na statistične verjetnosti vseh preverjenih parametrov izkazujejo najmanjše statistično tveganje za še zadovoljivo kvoto.

Analize in napovedi tako pripravljamo dnevno (vsak dan vsaj 3), na podlagi natančnih analiz statistik preteklih tekem, forme igralcev ali ekip, gibanja kvot na stavnicah, sodelovanja z tujimi športnimi stranmi in preverjanjem informacij o dogodku ki so javno dostopne. Tako lahko izberemo dogodke, ki predstavljajo zares majhno tveganje in posledično dosegamo visok % uspešnosti.

Najbolje pa omenjeno seveda predstavi statistika našega portala:

NAŠA STATISTIKA

4000+
POSTAVLJENIH ANALIZ
75%+
SKUPNA USPEŠNOST
2000+
PREMIUM ČLANOV
4
LETA DELOVANJA